Thursday, 21 February 2013

EMAS KOREA SADUR 999 (24k)








Anda boleh dapatkan Jewellery Cleaner 
dengan harga RM5.00 sebotol (20ml) 
tidak termasuk kos pengeposan.

Tetapi saya beri penjimatan 
dengan belian RM25.00 / 4 botol  
termasuk kos pengeposan.


Bukan sahaja pada emas korea 
tetapi boleh mengembalikan 
kilauan emas asli, emas zhulian, emas tiruan, 
emas atau emas putih , perak , gangsa 
dan sejenis dengannya. 
Hanya rendamkan selama 10 minit. 
jika sukar menanggalkan daki dicelah celah contoh cincin, 
anda perlu menggunakan berus gigi dan gosok. 
selepas itu anda perlu bilas dan lap dengan kain yg lembut.

Anda digalakan utk memberi sedikit perkongsian sebelum dan selepas menggunakan dengan cara Whatsapp Yan 017-928 1095

Lihat Testimoni dibawah.
















JEWELLERY CLEANER


Jangan lupa follow
 Yan
www.facebook.com/kedaion9amyanz

RALAT!!

MOHON MAAF, SEGALA BARANGAN EMAS KOREA DI DALAM BLOG INI TIADA STOK.
UTK LEBIH LANJUT ANDA BOLEH BERURUSAN 
MISS ANNE 018-901 8168
ATAU KENNY 016-331 8461

TERIMA KASIH..

UNTUK MEMILIKI AKSESORI BARANG KEMAS DARI KEPALA HINGGA KE KAKI..ANDA BOLEH MENDAPATKANNYA DI SINI...DENGAN BELIAN SECARA BORONG ANDA AKAN DAPAT POTONGAN 20 & 30%...DENGAN BERMODAL RM200-RM500  (boleh campur semua barang)

EMAS SADUR 24K(999) ini adalah dari Korean. Ianya lebih tahan berbanding dari Thailand/Burma/Sabah. EMAS KOREA ini adalah barangan kemas yang permukaannya mempunyai LAPISAN EMAS bergantung kepada ketebalan saduran. Emas sadur tidak mempunyai nilai namun ianya amat bernilai sebagai aksesori wanita, tambahan lagi buat masa sekarang harga emas tulen sangat mahal. Emas yang dijual dr Korea, sangat tahan lasak sehingga 2 tahun atau lebih bergantung pada cara pemakaian. Boleh disadur semula di mana-mana kedai emas. Ramai yang sudah memilikinya berpuas hati. Permintaan emas sadur sekarang sangat tinggi. Kini, anda boleh memilikinya dan anda juga berpeluang untuk menjualnya sebagai pengedar/pemborong.



Subang Telinga
Rantai Tangan
Cincin
Rantai Leher











 PERCUMA
Setiap pembelian 2 item (rantai leher/tangan/kaki dan cincin/subang) anda akan mendapat SPECIAL BOX dengan percuma..  
Boleh juga dengan membeli seperti harga dibawah..








SPECIAL BOX

PANJANG (rantai leher/ r.tangan) :  RM3.50

harga borong RM3.00
SEDANG 3in1 (rantai/cincin/subang) RM3.00

harga borong RM2.50

KECIL 3in1(cincin/rantai/subang) RM3.00

harga borong RM2.50



18 comments:

  1. salam,

    saya nak tanya, emas sadur korea ni boleh luntur tak dalam jangka masa panjang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau si pemakai buat basahan (selalu pakai ) akan mudah luntur dan menjadi gelap bergantung pada peluh si pemakai.dan jgn kene pada perfume..jika mahukan kecerahan warna keemasannya setelah merasakan warna sudar pudar dalam masa pendek encik boleh dapatkan pencuci sebotol RM5.00 sahaja.atau boleh di sadur semula dimana-mana kedai emas

      Delete
    2. TAHAN KE EMAS SADUR NIHH ?

      Semua barangan kemas EMAS SADUR sampai masa akan luntur warnanya.

      Bezanya,
      pasar malam > 2 minggu pudar dan berkarat
      Kualiti > 8 bulan ke atas * ,boleh kilatkan balik, tak akan berkarat, boleh sadur balik selepas pudar nanti

      Emas Korea ada banyak jenis:
      1. Besi: Boleh sadur banyak kali tapi warna emas lepas sadur akan lain sikit. Tak akan berkarat.
      2. Alloy: Sama macam besi.
      3. Tembaga: Boleh sadur banyak kali, tak akan berkarat, warna akan sama macam warna asal. Kualiti paling baik.

      Kebaisaannya jaminan dari kilang tahan 2 tahun, tapi bergantung pada faktor2 tertentu.

      Ketahanannya banyak dipengaruhi oleh faktor berikut :

      > Tahap berpeluh pemakai,
      > Cara pakai,
      > Kekerapan pakai,
      > Cara penjagaannya dan
      > Kekerapan berlakunya geseran.

      Tahap ketahanan berubah apabila ia bertindakbalas dengan peluh pemakai dan faktor2 seperti yang telah disebutkan.

      Boleh kena air, pakai seharian dan biasanya tahan 8 bulan ~ 1@2 tahun (MUNGKIN LEBIH CEPAT ATAU LAMBAT bergantung kepada faktor2 yg telah disebutkan)

      Untuk tahu lebih LANJUT, sila klik link di bawah...
      PANDORA9.MY

      Delete
  2. kalau sy nk agen/dropship mcm mna ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. SYARAT PEMBORONG
      Boleh borong dgn modal serendah RM200 dan ke atas. Boleh campur2 item sehingga harga lebih dari RM200. Boleh borong sama ada untuk pakai sendiri, untuk bagi saudara mara, atau untuk share dengan member dkt office/tempat kerja atau untuk buat bisnes/agen
      Modal RM200 keatas -20%
      Modal RM500 keatas -30%

      Delete
  3. Sy berminat dlm bisnes ni..modal ready..rm1k..pm me 012-874 8638 tq..asap

    ReplyDelete
  4. camne nak beli pencuci? 018-2250470

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. nak beli kat mana eh..?? please watsapp me 0132161303

      Delete
  6. Hi kak ada jual pencuci emas sadur dan pencuci silver tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada sis, boleh whatsapp sy utk detail 0179281095

      Delete
    2. salam.. ada x yg jual emas korea ni area seri kembanagn @ salak tinggi

      Delete
    3. TAHAN KE EMAS SADUR NIHH ?

      Semua barangan kemas EMAS SADUR sampai masa akan luntur warnanya.

      Bezanya,
      pasar malam > 2 minggu pudar dan berkarat
      Kualiti > 8 bulan ke atas * ,boleh kilatkan balik, tak akan berkarat, boleh sadur balik selepas pudar nanti

      Emas Korea ada banyak jenis:
      1. Besi: Boleh sadur banyak kali tapi warna emas lepas sadur akan lain sikit. Tak akan berkarat.
      2. Alloy: Sama macam besi.
      3. Tembaga: Boleh sadur banyak kali, tak akan berkarat, warna akan sama macam warna asal. Kualiti paling baik.

      Kebaisaannya jaminan dari kilang tahan 2 tahun, tapi bergantung pada faktor2 tertentu.

      Ketahanannya banyak dipengaruhi oleh faktor berikut :

      > Tahap berpeluh pemakai,
      > Cara pakai,
      > Kekerapan pakai,
      > Cara penjagaannya dan
      > Kekerapan berlakunya geseran.

      Tahap ketahanan berubah apabila ia bertindakbalas dengan peluh pemakai dan faktor2 seperti yang telah disebutkan.

      Boleh kena air, pakai seharian dan biasanya tahan 8 bulan ~ 1@2 tahun (MUNGKIN LEBIH CEPAT ATAU LAMBAT bergantung kepada faktor2 yg telah disebutkan)

      Untuk tahu lebih LANJUT, sila klik link di bawah...
      PANDORA9.MY

      Delete
  7. Replies
    1. iya masih jual pencuci boleh whatsapp 0179281095

      Delete